Bedrijfswagens &

Autoschade

Een gewaardeerd specialisme:
spuiten en truckherstel                  Lees meer

Restauratie

airbrush & specials

Oldtimers en historische voertuigen zijn bij ons in goede handen.                                Lees meer

Nieuws &

Evenementen

Beurzen en evenementen tevens ons laatste
nieuws te volgen op facebook;    Lees meer

Welkom op onze site

U kunt bij ons terecht voor, Truckherstel, Schadeherstel bedrijfwagens, schade herstel personenwagens,Spuitwerk, airbrush, specials en oldtimers, spotrepair, onderhoud en keuringen.

Uw schade zorgeloos hersteld

Schade aan uw voertuig is al vervelend genoeg, u wilt daar zo weinig mogelijk van merken.  Autobedrijf Bronk kan de schade niet alleen snel en vakkundig herstellen maar ook een belangrijk deel van de schade-afwikkeling voor u verzorgen. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en staan voor u klaar.
Waar mogelijk helpen wij u om het ongemak zo klein mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u uw eigen voertuig niet langer dan nodig hoeft te missen. Een leenauto en hulp bij de afwikkeling met de verzekeraar horen daar ook bij. Bij ons staat de klant centraal en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen..

Lees meer
Met waarborg en garantie hersteld

U brengt uw auto niet alleen bij een erkend FOCWA Garantiebedrijf, ons bedrijf voldoet ook aan de hoogste eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden, milieu- en kwaliteitszorg. Met onze geavanceerde meet-, richt- en spuitapparatuur wordt alle schade  tot in detail hersteld. Om het milieu te ontzien gebruiken wij o.a. water gedragen lakken.

Bij Autobedrijf Bronk heeft u uiteraard ook twee jaar FOCWA Garantie op alle verrichte herstelwerkzaamheden, die helder beschreven zijn. Dit alles zorgt ervoor dat uw auto weer als ‘nieuw’ wordt.

Lees meer