onze Historie

Autobedrijf Bronk BV is als vierde generatie familiebedrijf een begrip in Beusichem en wijde omgeving. Het bedrijf bestaat sinds 1890, al meer dan 100 jaar.

In vier generaties heeft het zich ontwikkeld tot een modern allround bedrijf op het gebied van schadeherstel aan auto's en trucks, de spuiterij en de verkoop, reparatie en het onderhoud van personenauto's.Uw voertuig is bij Autobedrijf Bronk in goede handen. Ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn professionele vakmensen met hart voor schadeherstel en kennis van de laatste ontwikkelingen op autotechnisch gebied.

Highlights

Zware tijden.
Door het plotseling overlijden van mijn vader in 2005 was ik onverwacht verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering. Ik zet zijn filosofie voort, kijk vooruit en anticipeer op de wensen van onze klanten en prospects. Door gebruik te maken van de nieuwste gereedschappen, goedgekeurde vervangende onderdelen en moderne milieuvriendelijke materialen zoals de watergedragen lakken,  geschiedt alle werk conform de normering van diverse auto- en truckmerken.
Vernieuwingen en verbeteringen.
In 2002 hebben wij ons nieuwe pand gebouwd op het industrieterrein in Beusichem. Deze verhuizing betekende voor ons bedrijf een sprong voorwaarts en inmiddels hebben we nog een uitbreiding van 150 m2. gerealiseerd om alle werk in de juiste werkplaatssituatie te kunnen verzorgen.
Autobedrijf Bronk kan met recht zeggen dat zij ruime ervaring op het gebied van voertuigen heeft. Het bedrijf bestaat al ruim 4 generaties.
In deze lange tijd heeft het bedrijf vele vernieuwingen mee gemaakt. de meest bekende technieken zijn hier overgedragen van vader op zoon. De stelling kennis is macht geld in de spuit en herstel wereld zeker. Een grote diversiteit aan voertuigen en materialen zorgen er voor dat Autobedrijf Bronk u kan op ons rekenen..