Uw schade zonder zorgen hersteld.

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, u wilt daar zo weinig mogelijk van merken.  Autobedrijf Bronk kan de schade niet alleen snel en vakkundig herstellen maar ook een belangrijk deel van de schade-afwikkeling voor u verzorgen. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en staan voor u klaar. Waar mogelijk helpen wij u om het ongemak zo klein mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat u uw eigen auto niet langer dan nodig hoeft te missen. Een leenauto en hulp bij de afwikkeling met de verzekeraar horen daar ook bij. Bij ons staat de klant centraal en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.


Een telefoontje is voldoende om de zorg aan ons over te dragen. Desgewenst regelen wij dat de wagen opgehaald wordt en zorgen vervolgens voor de administratieve afwikkeling rondom de schade. Ook de factuur gaat later rechtstreeks naar de verzekeraar zodat u geen zorgen heeft over de financiële afwikkeling en het bedrag niet hoeft voor te schieten.

De schade snel en efficiënt beoordeeld. Wij kunnen u snel informeren over de omvang van de schade en de benodigde reparatietijd. De schade-auto wordt grondig onderzocht, zodat ook verborgen schade gezien en gedegen gerepareerd wordt. Via een geavanceerd computersysteem, hebben wij rechtstreeks contact met de verzekeringsmaatschappijen en worden digitale foto's van de schade naar de expert verzonden. Dit alles voor snelle schadebeoordeling en toestemming voor de reparatie, waardoor u de auto niet langer dan nodig hoeft te missen. Als de kosten voor uw eigen rekening komen of het schadebedrag niet in verhouding is met uw no claim-korting, bieden wij praktische oplossingen met een aangepast prijsniveau.